Szabadidő

Leteperte egy néző az Átrium színház dolgozóját Az Őrült Nők Ketrece után

Az ilyen minek jár színházba?

Tegnap este tartották Az Őrült Nők Ketrece 250. előadását a budapesti Átrium-Film-Színházban. Az egyik néző megszegte a színháztermi fotózási tilalmat, mire a színház ügyeletese az előadás után felszólította őt az engedély nélkül készült felvételek törlésére. A néző azonban ezt megtagadta, sőt ennyivel nem érte be. Lökdösni kezdte a színház dolgozóját, majd a földre lökte, a karját kicsavarta, a kezét megtaposta. A történtekről az intézmény a Facebookon számolt be.

Átrium Film-Színház

Az Átrium Film-Színház nézőtere (MTI Fotó: Beliczay László)

A színház a magyar törvények értelmében nem tehet feljelentést az eset miatt, az erőszak elszenvedője azonban igen. A színház közölte: munkatársuk döntését elfogadják, és amennyiben az eljárás mellett dönt, a biztonsági kamerák felvételeit rendelkezésére bocsátják, illetve jogi képviseletet is biztosítanak a számára.

Leszögezték: a színház semmiféle erőszakos cselekményt nem tolerál, és mindent megtesz a színház és munkatársai jogainak védelmében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top