Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Szabadidő

Leteperte egy néző az Átrium színház dolgozóját Az Őrült Nők Ketrece után

Az ilyen minek jár színházba?

Tegnap este tartották Az Őrült Nők Ketrece 250. előadását a budapesti Átrium-Film-Színházban. Az egyik néző megszegte a színháztermi fotózási tilalmat, mire a színház ügyeletese az előadás után felszólította őt az engedély nélkül készült felvételek törlésére. A néző azonban ezt megtagadta, sőt ennyivel nem érte be. Lökdösni kezdte a színház dolgozóját, majd a földre lökte, a karját kicsavarta, a kezét megtaposta. A történtekről az intézmény a Facebookon számolt be.

Átrium Film-Színház

Az Átrium Film-Színház nézőtere (MTI Fotó: Beliczay László)

A színház a magyar törvények értelmében nem tehet feljelentést az eset miatt, az erőszak elszenvedője azonban igen. A színház közölte: munkatársuk döntését elfogadják, és amennyiben az eljárás mellett dönt, a biztonsági kamerák felvételeit rendelkezésére bocsátják, illetve jogi képviseletet is biztosítanak a számára.

Leszögezték: a színház semmiféle erőszakos cselekményt nem tolerál, és mindent megtesz a színház és munkatársai jogainak védelmében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top