Szabadidő

Magyar sorozatot választottak a világ legjobbjai közé

A tavaly óriási sikerrel vetített széria az internet legnagyobb filmes-tévés adatbázisának listáján öregbíti Magyarország hírnevét.

Az Internet Movie Database, vagyis az egyik legnagyobb filmes weboldal állította össze a világ 250 legjobb tévésorozatát összesítő listát, amelyen 5000 szavazattal a 68. helyre került az HBO saját gyártású, Aranyélet című sorozata – írja a Sorozatjunkie Facebook-oldalán

Az Aranyéletben olyan hazai sztárok tűntek fel a képernyőn, mint Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Anger Zsolt, Döbrösi Laura és Olasz Renátó. 

Bár a sorozat elvileg három évad után tavaly befejeződött, a rajongók számára talán némi reményt adhat, hogy az egyébként viszonylag rendszeresen frissített IMDb vonatkozó oldalán a sorozatnál még nem jelölték, hogy véget ért volna. Ez persze valószínűleg inkább csak egy elírás, de ki tudja, lehet, hogy az HBO-nak még vannak titkos tervei a szériával kapcsolatban. 

Az Aranyélet főszereplői (b-j): Döbrösi Laura, Thuróczy Szabolcs, Anger Zsolt, Ónodi Eszter, Olasz Renátó (Fotó: HBO)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top