Szabadidő

Anyósa etette az esküvőn az elázott vőlegényt

A skót vőlegény már a beszédek előtt annyira részeg volt, hogy még magától enni sem tudott. Újdonsült anyósának kellett közbelépnie.

„Nem tagadom, megittam néhány pohár pezsgőt és egy kis sört is” – nyilatkozta a LadBible-nek a skót vőlegény, miután a róla készült felvétel vírusszerűen terjedni kezdett a neten, aztán hozzátette, szerinte nem azért került a felvételen látható állapotba, mert mértéktelenül ivott volna.

„Az egész nap egy érzelmi hullámvasút volt, mire a vacsorához értünk, teljesen kimerültem. A felvétel nem sokkal azután készült, hogy végeztem a beszéddel: utána valahogy minden, amit aznap ittam, egy szempillantás után a fejembe szállt” – vallotta be a férfi, aki ezután olyan csúnyán berúgott, hogy tulajdon anyósának kellett őt megetetnie, hogy valamelyest összeszedje magát.

A LadBible cikkéből egyébként kiderül, hogy az esküvő és az utána következő lagzi a kínos közjáték ellenére sem fulladt káoszba. Olyannyira nem, hogy mire a tánc következett, még a vőlegénynek is sikerült összekapnia magát, hogy utána feleségével végigropja az estét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top