Szabadidő

Újra együtt az Aranyélet sztárjai – ebben a filmben láthatod őket

Hamarosan a Duna TV-n debütál Tasnádi Istvánnak, az Aranyélet című sorozat vezető írójának új filmje, amelyben viszontláthatjuk az HBO sikersorozatának színészeit.

Érkezik az Aranyélet alkotóinak új filmje, az Egy másik életben augusztus 29-én 21:25-kor látható a Duna TV-nírja a szinhaz.org.

A forgatókönyvet közösen jegyzi Veres Attila és a rendező, Tasnádi István József Attila- és Balázs Béla-díjas drámaíró, az Aranyélet és a Terápia című HBO-sorozatok vezető írója.  

A főhős, Árpád szerepében Molnár Áron, aki a tévénézők számára A mi kis falunkból lehet ismerős, de játszott a Tóth Jánosban, mozivásznon pedig legutóbb az X – A rendszerből törölve című akciókrimiben láthattuk, jelenleg pedig a Szabó Győző életéről szóló Toxikomát forgatja.

A filmben újra együtt az Aranyélet sztárjai: Anger Zsolt, Lengyel Tamás és Olasz Renátó. További főbb szerepekben Mucsi Zoltán, Fekete Ádám, Józsa Bettina és Illés Nagy Maja látható.

Kiemelt kép: Egy másik életben – trailer

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top