Szabadidő

Gyerekkorunk kedvencét még soha nem láttuk ilyen félelmetesnek

Linda Hamilton mindenkinél keményebb lesz az új Terminator-filmben.

Új előzetest kapott az október végén mozikba kerülő Terminator: Sötét végzet. Ebben jobban összeáll a történet, mint a korábbi, magyar autópályán lövöldözős trailerből, és most először némi lelkesedés is elfogott a filmmel kapcsolatban.

Linda Hamilton a Terminator: Sötét végzet című filmben (forrás: Fórum Hungary)

Úgy tűnik, a visszatérő Sarah Connor, vagyis Linda Hamilton lesz a legkeményebb figura a filmben. Sarah Connort csak az első részben láttuk megmentésre váró, naiv nőnek, a Terminator 2-ben már harcias amazon volt, és úgy néz ki, az eltelt évek csak még jobban megacélozták a karakterét. A Sötét végzet, ugye, a Terminator 2: Az ítélet napja folytatása lesz, James Cameron író-producer azt nyilatkozta, figyelmen kívül hagyja a kétezres évek óta készülő, egyre csökkenő színvonalú epizódokat.

A Terminator: Sötét végzet főszereplője Linda Hamilton mellett a Szárnyas fejvadász 2049-ből ismerős Mackenzie Davis, de természetesen az elnyűhetetlen Arnold Schwarzenegger is feltűnik. Bemutató október 31-én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top