Szabadidő

Csak kiszaladt vécére az anya, a futópadon találta a rémült kisfiát

A gyerek szeret sétálni a futópadon, de ezúttal sokkal gyorsabbra volt állítva a gép.

Még a leggondosabb szülővel is előfordulhat, hogy csak néhány pillanatra hagyja magára a gyerekét, de máris valami galiba történik.

A chicagói Madeline Valdivia úgy gondolta, amíg kiszalad a vécére, semmi baj nem lesz. Alig 45 másodperc alatt végzett is a dolgával, de arra érkezett vissza a szobába, hogy Samuel nevű kisfia valahogyan a futópadra került, és rémülten, sírva próbálja tartani a tempót a kis lábaival.

Az anya odasietett, visszavett a gép sebességéből, a kisfiú pedig egyből megnyugodott. A nő azt mondta, hogy Samuel szeret sétálni a futópadon, de most sokkal gyorsabbra volt állítva a gép, mert más használta. (Mondjuk a videón a gyerektől kérdezi, hogy miért állította gyorsra.)

A kommentelők egy része viccesnek találta a videót, mások szerint viszont egyáltalán nem kellene nevetni egy halálra rémült kisgyereken. Volt, aki szerint gyanús, hogy az egészet videóra vette az anya, ezért kétkedve fogadta a sztorit.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top