Szabadidő

Túl sokat mutatott a bikinije – letartóztatták

A fiatal nő csak zsinórokból álló bikiniben ment a strandra. Nem kellett volna.
fürdőruha bikini fülöp szigetek

Nem egészen a tervek szerint ért véget a Fülöp-szigeteki nyaralása annak a húszas éveiben járó tajvani nőnek, akit a bikinije miatt tartóztattak le Boracayban. Ahogy arról a helyi sajtó is beszámolt, a nő – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra – alig-fürdőruhájában akkora feltűnést keltett a sziget világhírű strandján, hogy több helyi lakos és turista is fotózni kezdte.

„Szó szerint csak egy zsinór volt rajta” – idézi a Philippine Daily Inquirer a helyi rendőrkapitányt, Jess Baylon őrnagyot, aki elárulta, a nőt és barátját a hotelszobájukban fogták el, majd vitték be az őrsre, miután letartóztatták őket.

Baylon a lapnak beszélt arról is, a nő egyáltalán nem értette, mi a probléma a bikinijével: azt állította, hazájában, Tajvanon mindig ilyenben strandol. Mivel a helyi törvények nem szabályozzák, milyen fürdőruhában lehet strandolni, a nőt végül egy olyan jogszabály megsértése miatt ítélték el, ami tiltja a buja fényképek készítését és bemutatását.

A ledér holmi miatt a nőnek végül büntetésként 2500 pesót, átszámítva 14 ezer forintot kellett fizetnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top