Szabadidő

Nyári meleg lesz a következő napokban

Napsütésre és 25 fok feletti időjárásra számíthatsz a héten.

Szerdán a párásság, köd megszűnése után derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, legtovább – a déli órákig – az Alpokalján és az Őrségben maradhat párás, ködös a levegő. Csapadék nem lesz. Csak a Kisalföldön élénkül meg a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 23 és 28 fok között valószínű, de a tartósabban ködös tájakon kissé hűvösebb is lehet. Késő estére 10, 17 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Csütörtökön a déli órákra a párásság, köd mindenütt feloszlik, és ezt követően derült, napos időre számíthatunk. Számottevő csapadék nem lesz. A déli, délkeleti szél az ország északnyugati harmadán megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 27 fok között alakul.

Nem úgy tűnik, hogy október vége van

Pénteken éjszaka többfelé köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet képződik, amely a déli órákra feloszlik, és ezt követően derült, napos időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 26 fok között alakul.

Szombat éjszaka többfelé köd képződik, amely kisebb körzetekben napközben is tartósan megmaradhat, másutt kitisztul és naposra fordul az idő. Néhol szitálás lehet. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 19 és 24 fok között alakul, a tartósan ködös, felhős tájakon viszont több fokkal hidegebb lesz.

Vasárnap éjszaka is többfelé köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet képződik, amely kisebb körzetekben napközben is tartósan megmaradhat, másutt kitisztul és naposra fordul az idő. Néhol szitálás lehet. A délnyugatira forduló szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos tájakon 20 fok körül, a tartósan ködös, felhős területeken több fokkal ez alatt valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top