nlc.hu
Szabadidő
ART ON PLATE, avagy ültetett tárlatvezetés képek, fogások, ízek és formák között Winkler Nórával (x)

ART ON PLATE, avagy ültetett tárlatvezetés képek, fogások, ízek és formák között Winkler Nórával (x)

A művészet és a gasztronómia jól kombinálható egy beszélgetős est keretében.


Tudja ezt a Société Budapest is, amely Winkler Nórával karöltve útjára indítja az ART ON PLATE elnevezésű programsorozatát.

A sorozat első estjén a menü összeállítását a művészettörténet ételimádata, nagy evései inspirálták, a későbbi tematikus vacsoraesteken egy-egy fontos művész, korszak, vagy akár a műgyűjtés gazdag történetei adják a kiindulópontot.


A művészet története az élet története, így hát nem meglepő módon a művek jó részén esznek, édes süteményeket ülnek körül, kerti lugasokban szeletelnek sajtokat. Vadakkal dúsan megrakott asztalok, egzotikus gyümölcstálak, kívánatos osztrigahalmok között járkálunk a régi képtárakban, és a modernizmus is sokféleképpen nyúlt tortákhoz, halakhoz vagy akár hamburgerekhez, az evéshez, mint közösségi élményhez. A klasszikus műveken túl sok, elképesztően humoros, meglepő léptékű vagy anyaghasználatú installáció is született az étel témájában. Az ART ON PLATE esten Winkler Nóra mutat és mesél ezekből, a Société Budapest séfje, Krasznai Norbert pedig egy hatfogásos menüsorban idézi meg a műveken látott formákat, színeket, alapanyagokat.


A hatfogásos degusztációs menü ára borsorral:

Early bird jegyek: 17.950 Ft / fő

Normál jegyár: 19.950 Ft / fő

Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/art-on-plate-ultetett-tarlatvezetes-kepek-fogasok-izek-es-formak-kozott-winkler-noraval-4995

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top