Szabadidő
Szponzorált tartalom

Gondtalanul szeretnél utazni? Csatlakozz egy csoportos körutazáshoz! (x)

Vannak azok, akik szeretik saját maguk megszervezni utazásuk minden egyes részét. Ezek az utak aztán vagy jól sikerülnek, vagy nem. Ha pedig valami ilyenkor nem jól sül el, az ember csak magát hibáztathatja. Aztán vannak azok, akik biztosra szeretnek menni és úgy gondolják, ha már utazik az ember, ne rizikózzon. Ők inkább profi irodára bízzák a részleteket, pláne, ha egy körutazásról van szó egy távoli kontinensen.

Megbízható utazási iroda szervezésében felfedezni a világot számos előnnyel jár. A csoportot felkészült, nyelveket beszélő idegenvezető kíséri, aki minden esetben óriási tudással rendelkezik az adott desztinációról, és a felmerülő problémákat azonnal megoldja.

Az iroda a szállás, utazás és étkezés mellett arról is gondoskodik, hogy a látnivalókat és egyéb programokat úgy állítsa össze, hogy a csoport adott idő alatt a lehető legtöbb érdekességet felfedezhesse anélkül, hogy túlfárasztaná magát.

EGZOTIKUS TÉLI CSOPORTOS KÖRUTAZÁSOK AFRIKÁBAN
Tengerparti pihenéssel most akár 65 000 Ft/fő előfoglalási kedvezménnyel! Marokkó, Tanzánia-Zanzibár, Dél-Afrika, Mauritius is várja, hogy felfedezd!
Megnézem az afrikai körutazásokat >

Ha valaki szeret egyedül barangolni, még annak is érdemes egy-egy helyszínt első alkalommal idegenvezető segítségével felfedezni, így amikor legközelebb oda utazik, már fogja tudni, merre érdemes menni, mit érdemes megnézni. Ami pedig talán még ennél is fontosabb az, hogy ha egy szervezett úton valamit meg kell oldani, azonnal van kihez fordulni segítségért!

EGZOTIKUS TÉLI-TAVASZI CSOPORTOS KÖRUTAZÁSOK ÁZSIÁBAN
Tengerparti pihenéssel most akár 42 500 Ft/fő előfoglalási kedvezménnyel! Foglalj helyet időben! Bali, Borneó, Burma, Kambodzsa, Malajzia, Thaiföld és Vietnám-Kambodzsa tárt karokkal vár!
Megnézem az ázsiai körutazásokat >

Azoknak is érdemes csoportos körutazáshoz csatlakozni, akik egyedül utaznak, de szeretnék elkerülni az egyágyas felár megfizetését. Lehetőség van társításra, s ha megtaláltad útitársadat, úgy a kétágyas elhelyezéssel elkerülhetitek a többletköltséget.

EGZOTIKUS TÉLI-TAVASZI CSOPORTOS KÖRUTAZÁSOK AMERIKÁBAN
Tengerparti pihenéssel most akár 41 500 Ft/fő előfoglalási kedvezménnyel! Kuba, Mexikó, újdonságként Panama, és a tavaszi szünetben Florida, fedezzük fel együtt!
Megnézem az amerikai körutazásokat >

A csoportos körutazásokon az utazási iroda a színes élmények mellett az előre lefoglalt helyeket és a pihenést is garantálja. Profi idegenvezető segítségével fedezhetsz fel új kultúrákat, mesés tájakat és csábító tengerpartokat! Érdemes előre tervezni, a legnépszerűbb utak gyorsan betelnek.

A 37 éves múltra visszatekintő Tensi nem véletlenül választotta magának a „minőségben utazunk” szlogent. Útjait szinte már rutinból szervezi, és fontos szempontnak tartja, hogy a csoportok kis létszámban, egyedi módon ismerhessék meg a helyszín látnivalóit és kultúráját.

Az egzotikus körutazások végén gyakran pár nap tengerparti pihenés is jár a látnivalóktól megfáradt utazóknak. A csoportok minden esetben repülővel utaznak, a Tensi filozófiája, hogy vendégeit nem teszi ki hosszú és fárasztó buszos túráknak. Az iroda minden esetben az utas kényelmét és nyugalmát tartja a legfontosabbnak, így a nyitvatartási időn túl nonstop ügyeleti vonallal áll az utasok rendelkezésére az év 365 napján.

EURÓPAI CSOPORTOS TAVASZI KÖRUTAZÁSOK ÉS VÁROSLÁTOGATÁSOK
Tavaszig most akár 17 000 Ft/fő előfoglalási kedvezményt adunk! Irány Európa! A Balkán-félsziget, a Benelux államok, Bretagne és Normandia, Írország, Olaszország, Portugália-Madeira és Skócia is szerepel a kínálatban. Lepd meg szeretteidet karácsonyra egy tavaszi városlátogatással! Foglalj még ma!
Megnézem az európia csoportos utazásokat >

Ennyire precíz szervezés mellett nem csoda, hogy a „tensis utak” gyakran az indulás előtt már hosszú hónapokkal betelnek, így érdemes időben foglalni. Az ajánlatok minden esetben tartalmazzák az utak teljes árát, rejtett költségek nélkül és az időben lefoglalt utak kihagyhatatlan előfoglalási kedvezménnyel érhetők el. Érdemes figyelni weboldalunkat, a kínálat folyamatosan bővül! Keresd a december elején megjelenő legújabb Tensi utazási magazint amelyben a tavaszi utak mellett már megtalálod a jövő nyári és őszi csoportos programokat is!

Felkészült utazási tanácsadók várnak, hogy együtt találjátok meg álmaid utazását.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top