Szabadidő

Időjárás: több hullámban érkezik az eső

Ne hagyjátok otthon az esernyőket a nagy karácsonyi hajrá kellős közepén sem.

A kiderül.hu előrejelzése szerint nem számíthatunk semmi jóra.

Szombaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, a délelőtti óráktól nyugatról újabb csapadék érkezik, amiből estig országszerte várható eső. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 15 fok között alakul. A délkeleti vidékeken lesz a melegebb. Késő este 3, 9 fok valószínű.

Fotó: iStock

Vasárnap

Az átmeneti felszakadozást követően megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Többfelé kiadós mennyiségű csapadék valószínű. A délnyugati, majd az északira forduló szél megélénkül, több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5, 15 fok között alakul, nyugaton az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékekkel.

Hétfő

Túlnyomóan borult lesz az ég, majd délután nyugaton lassanként csökken a felhőzet.
A csapadékzóna egyre inkább kelet felé helyeződik át, a keleti határ mentén még este is eshet az eső.
Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2, 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 10 fok között alakul, keleten az alacsonyabb, délnyugaton a magasabb értékekkel.

Kedd

A Dunántúlon változóan, keletebbre inkább erősen felhős égre van kilátás.
Keleten még további kisebb eső előfordulhat, illetve a Dunántúlon délutántól záporok, hózáporok előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5, 10 fok között alakul.

(Nyitókép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top