Szabadidő

Ez a férfi ölt tegnap Budapesten, keresik erősen

Kárpáti Dániel egy budapesti, kőbányai, Harmat utcai lakásban bántalmazta nőismerősét, úgy, hogy az a kórházba szállítás után meghalt. A 22 éves Kárpátit keresik a rendőrök.

A budapesti életvédelmisek elfogatóparancs alapján keresik Kárpáti Dánielt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2019. december 30-án délután Budapesten, Kőbányán, a Harmat utcában, egy lakásban bántalmazott egy nőt, akit később kórházba szállítottak, de

a szakszerű ellátás ellenére életét vesztette.

A nyomozók rövid időn belül azonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható 22 éves budapesti Kárpáti Dánielt, aki ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki emberölés miatt.

Aki a képen látható Kárpáti Dánielt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top