Sokat tesz azért Hargitai Bea, hogy elégedett legyen a testével – zavarba ejtő dekoltázst mutatott

nlc | 2019. December 31.
Hargitai Bea fantasztikus anyuka, és nem utolsósorban bomba nő! Mutatjuk, mennyire!

Hargitai Bea nem szégyenlős és tabu téma sincs nagyon nála, amiről ne beszélne közösségi oldalán. Például nemrég azt fejtette ki, mit nem szeret igazán a  testén.

„A hasam mindig gyenge pontom volt… mindig felhúzom a csípőm (laposabbnak tűnik a has) vagy épp a kezemmel takarom a derekam… ezek kicsit illúziók is, lányok… mindenki a legjobb oldalát akarja mutatni és legtöbbször EL NE HIGGYÉTEK!! a fényekkel, szögekkel hatalmasakat lehet csalni!!” – írta Hargitai Bea, akinek dekoltázsa csak úgy vonzza a tekintetet, szerinte ez is egy trükk, amivel eltereli a figyelmet például a hasáról. 

Nyáron is mesélt arról, mennyi mindent tesz meg az alakjáért, és hogy az önsanyargatásban nem hisz. Szerinte modellként megtanulta, hogy mennyi minden múlik az illúziókon, ahogy azt is: ha olyan kedve van, akkor nyugodtan elengedi magát. 

„Viszont, én tényleg meg vagyok elégedve a testemmel, sőt imádom! Nem cserélném el egyik hurkám sem! Ez vagyok ÉN és nagyon szeretem! Persze nő vagyok, és soha nem fogok belefárdni a »tökéletesítésbe«, és mindig a legjobbra törekszem… Mindig új trükköket vagy kezeléseket próbálok ki, de ez szerintem a DNS-ünkben van! Nah és akkor még a filterekről nem is beszeltünk! Lapozz a »valóságért«!”

Hargitai Bea sokat tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében: 

Hargitai Bea Las Vegas-i fotójáért nem véletlenül voltak oda a rajongók (Fotó: Instagram)

(Nyitó kép: Hargitai Bea/Instagram)

Exit mobile version