nlc.hu
Sztárok

Bikiniben villantott dekoltázst Kiszel Tünde

Bikiniben villantott dekoltázst Kiszel Tünde

A naptárkirálynő nem jön zavarba, ha bikiniben kell pózolni a kamerának: olyan dekoltázst mutatott, hogy káprázik a szemünk.

Kiszel Tünde soha nem volt különösebben szégyellős alkat: a kritikákkal nem foglalkozik, népszerűsége folyamatosan nő a fiatalabb generációk körében, és töretlenül készíti évről évre újabb naptárait is. A megkerülhetetlen celebjelenség többek között rendezvények sztárvendégeként és szépségversenyek zsűritagjaként lép fel továbbra is, ezúttal éppen utóbbira készül. Mint Instagram oldalán közzétett fotója alapján kiderül, ezúttal Siófokon fogja pontozni a színpadra vonuló lányok külsejét, addig pedig egy boutique hotel wellnessében lazít bikiniben.

Dekoltázshangsúlyosan jelentkezett be a medence mellől, így kiderült, hogy egyrészt az állatmintás viseletre esküszik, másrészt pedig esze ágában sincs takargatnia testét. Az idén 65. születésnapját ünneplő celebritás egyébként szemmel láthatóan nagy rajongója a spa élménynek, ugyanis még egy hónapja sincs, hogy szintén medence partján készült róla hasonló felvétel, igaz, akkor nem munka előtt, hanem azt követően lazított, bár ugyanazon a helyszínen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top