nlc.hu
Sztárok

Exkluzív interjú Kiszel Tündével a nagy népszerűségnek örvendő partimeghívásairól

Exkluzív interjú Kiszel Tündével: Nem a partimeghívásokból fogok meggazdagodni, de imádják, amit csinálok

Óriási népszerűségnek örvend a partik meglepetésvendégeként Kiszel Tünde! A modellt nem csak rajongói, de már a hazai sztárvilág tagjai is előszeretettel hívják eseményeikre díszvendégként.

Kiszel Tünde népszerűsége töretlenül ível felfelé a fiatalok körében, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy egyre többen hívják olyan bulikra és céges rendezvényekre, ahol maga a modell a sztárvendég. Tünde a jelenségről az nlc-nek is nyilatkozott, és úgy fogalmazott: mindig kitörő örömmel és lelkesedéssel fogadják őt ezeken az eseményeken a résztvevők.

Nem titok, Tünde már évek óta vállal személyes megjelenéseket, ha hívják. A modell lapunknak azt is elárulta, hogyan megy egy ilyesfajta felkérés folyamata.

Volt, aki beteg édesanyjához hívta 

„Rengeteg fajta felkérés érkezik be hozzám.”

Leggyakrabban születésnapokra, névnapokra, céges rendezvényekre, legény- és lánybúcsúkra járok. De volt olyan is, hogy valaki a beteg édesanyjához hívott, hogy öntsek egy kis lelket belé.

 

„A legtöbb eseményen általában én vagyok a meglepetés-sztárvendég, így sokszor az ünnepelt nem is tud arról, hogy én majd egyszer csak megjelenek. Ilyen esetekben mindig a szervezőkkel egyeztetek, akik a buli napján vagy taxit küldenek értem, vagy saját maguk visznek el az ünneplés helyszínére. Általában mindenki nagyon kedves és készséges, alig várják már az érkezésem” – kezdett bele mondandójába Tünde.

Sosem érkezik üres kézzel

Bár nagyon ritka a hazai sztárvilág tagjaitól, hogy személyesen köszöntsék fel a rajongóikat – a legtöbb hazai celeb, ha válaszra is méltat bennünket a születésnapunkon, elintézi ezt egy egyszerű „boldog szülinapot” üzenettel –, Tünde amellett, hogy megjelenik, még arra is figyel, hogy ne érkezzen üres kézzel egy rajongója születésnapjára.  

„Ezekre a bulikra mindig egy dedikált falinaptárral érkezem, ez az én ajándékom. Általában akkor szoktam odaadni, miután beviszem az ünnepeltnek a születésnapi tortáját, vagy egy ajándék pezsgőt. Mikor megjelenek, általában mindig nagyon meghatódik az ünnepelt, a többiek pedig hatalmas tapssal és ovációval fogadnak.”

Kiszel Tünde mindig figyel arra, hogy ne üres kézzel érkezzen rajongóihoz (Fotó: Kiszel Tünde)

Kiszel Tünde mindig figyel arra, hogy ne üres kézzel érkezzen rajongóihoz (Fotó: Kiszel Tünde)

Azt gondolhatnánk, hogy Tünde megjelenése ezennel itt véget is ér, a helyzet azonban korántsem ez. A modell ugyanis miután átadta az ajándékokat, szívesen leül beszélgetni is az egybegyűltekkel.  

„Nagyon szeretek beszélgetni a rajongóimmal ezeken az eseményeken. Ilyenkor közös fotókat is csinálunk, aminek hatalmas népszerűsége van a bulizóknál, általában óriási sorban állás van azért, hogy egy fotót lőjenek velem. De van olyan is, aki csak szimplán egy ölelést kér tőlem. Ha beszélgetésbe elegyedünk, akkor általában a műsorok forgatásának kulisszatitkai, vagy a naptárjaim a téma” – árulta el lapunknak a modell, aki büszkén újságolta el azt is, hogy rengeteg fiatal érkezik manapság a naptár dedikálásaira is.

Ez nem is csoda, ugyanis Tündét az ország minden feléből hívják a rajongók mindenféle eseményre. A modell ezeknek a felkéréseknek is boldogan tesz eleget, már ha ideje engedi.

„Debrecenbe, Nyíregyházára, sőt a határon túlra is hívtak már mindenféle eseményre, egy alkalommal pedig Tihanyban is voltam egy legénybúcsún, méghozzá nem máshol, mint egy vitorlás hajón. Ha valaki azonban gondolkozik rajta, hogy ott legyek az egyik eseményen, amit szervez, érdemes egy-két hónappal előbb már felkeresnie, hogy biztosan el tudjak menni.”

A hazai sztárvilág is rajong érte

Tünde azt is elárulta, hogy nemcsak a média világa iránt érdeklődő fiatalok keresik meg őt a felkéréseikkel, hanem a hazai sztárvilág tagjai is. A modell elmondása szerint ugyanis egy alkalommal Kárpáti Rebeka is felkérte őt, hogy vegyen részt akkori barátja, Frohner Ferenc születésnapi buliján.

„Rebeka felkeresett engem, én pedig boldogan mondtam igent a dologra. Nagyon jól éreztem magam a partin. Bár Rebeka és Fecó ma már nincsenek együtt, de a mai napig nagyon kedvelem mindkettőjüket.”

„A lelkemnek is jó és a pénztárcámnak is”

Teljesen érthető módon Tünde nem két pusziért vállalja el ezeket az eseményeket. A modell azonban tisztázta lapunkkal: nem ezekkel az eseményekkel fog meggazdagodni.

„Mielőtt bárki arra gondolna, nem horror összegekért teszek eleget a felkéréseknek. De azért nem panaszkodom. Pláne úgy, hogy nagyon jól mennek a naptárjaim is” – zárta le lapunknak Tünde, aki azt is elárulta, hogy minden egyes évben egy külön team segítségével döntik el, hogy milyen tematikában készüljön el az újabb naptár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top