nlc.hu
Sztárok

Kiszel Tünde, Barbi-nak öltözött a naptárjában

Kiszel Tünde már ráfordult 2024-re, Barbie-nak öltözve pózol az új naptárjában

Lehet rendelgetni Kiszel Tünde 23. naptárját, amiben a díva Barbie-nak öltözött.
Kiszel Tünde

Még nem vagyunk túl a halloween napján, cikkünk megírásának pillanatában még 58 nap van karácsonyig, de máris itt van Kiszel Tünde 2024-es naptárja. Az idei év főtematikája a mesevilág, ezen belül is egy mozisiker, természetesen nem az Oppenheimer, hanem a Barbie.

Lássuk be, a 63 éves magyar celebtől nem áll távol a rózsaszín világ. Mindig makulátlan a megjelenése, látványosak a ruhái és a sminkje is.  Egyébként ma már 23 évesek azok a fiatalok, akik abban az évben születtek, amikor megjelent Kiszel Tünde első naptárja. Durva, ugye?

Az „exkluzív falinaptárról” az Instáján számolt be a naptárdíva, akinek lánya a DWTS idei évadának egyik versenyzője. „Az idén 100 éves DISNEY adta az ihletet a jövő évi naptáramhoz! Korábban már volt hasonló stílusú, mesehősök tematikájú naptáram. A nagy sikerre való tekintettel megálmodtuk és elkészítettük a fantasztikus stábommal a mesehősök, part two Kiszel Tünde naptárat! Nektek tetszik a borítókép?…” – írta a naptár borítóját leleplező posztjához Tünde.

Kiszel, akit körbevesznek a rajongók, 2023 tavaszán arról mesélt a Story magazinnak, hogy nem akart ő egyszerű „sztárvendég” lenni a tévéműsorokban, de a tévéknek nem kellett a műveltsége. „A show-biznisz már csak ilyen, és nehéz kilépni, ha már beskatulyáztak. Megértem, hogy kevésbé lett volna érdekes, ha a négy és fél órás Wagner-operákról mesélek, amiket kis koromtól faltam, holott köztudottan nehezen emészthető művek. De olykor azért megvillanthattam a tudásom, és azt például senki sem veheti el tőlem, hogy azon kevesek közé tartozom, akik a nemzet, sőt a világ nagyjaival interjúzhattak. Sinkovits Imrétől Luciano Pavarottin át Sylvester Stallonéig…” – részletezte.

Mi pedig összeszedtünk néhány ikonikus Kiszel Tünde naptárat. Lehet nézelődni!

Kiszel Tünde
Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top