nlc.hu
Sztárok

Kiszel Tünde naptárválogatás

Kiszel Tünde legjobb naptárjait egyszerűen látnod kell

Kiszel Tünde megkerülhetetlen jelensége a magyar celebvilágnak. Ő maga legalább annyira ikonikus, mint a naptárjai. Ezekből hoztunk most egy válogatást.
Kiszel Tünde

Bár mostanában Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella van a reflektorfényben (sőt, megkockáztatjuk, hogy épp most lép ki örökre édesanyja árnyékából), azért a Dancing with the Stars nem az egyetlen esemény ebben az időszakban. A magyar celebek és naptárak koronázatlan királynője ugyanis már javában készül ilyenkor a következő évre. Bizony, Kiszel Tünde nemrégiben debütálta a 2024-es naptárjának címlapját.

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre megjelent a 2024-es exkluzív falinaptáram! Az idén 100 éves DISNEY adta az ihletet a jövő évi naptáramhoz! Korábban már volt hasonló stílusú, mesehősök tematikájú naptáram. A nagy sikerre való tekintettel megálmodtuk és elkészítettük a fantasztikus Stábommal a mesehősök, part two Kiszel Tünde naptárat!” – érkezett a nagy bejelentés Instagramon

Mivel a Kiszel Tünde-naptárak mellett nem lehet szó nélkül elmenni, ezért mi természetesen elhoztuk neked az utóbbi évek legmaradandóbb darabjait. És még csak kérned sem kellett! Szívesen.

Kiszel Tünde naptárjai
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top