nlc.hu
Sztárok

Megjelent Kiszel Tünde 2024-es naptára.

El nem hiszed, mibe kerül Kiszel Tünde 2024-es naptára

Kiszel Tünde jövő évi falinaptára meglepő téma köré szerveződik.

Kiszel Tünde, televíziós műsorvezető, szerkesztő, producer, újságíró, színésznő, fotómodell, szexszimbólum az első celebek egyike volt Magyarországon. Kiszel minden évben kiad egy falinaptárat, aminek témája ő maga szokott lenni. A 2024-es darab a napokban készült el és 5990 forintért rendelhető meg – írja a Pénzcentrum. Ha valaki úgy ráfüggne a témára, hogy már az idei év maradékát sem tudja elképzelni a

Kiszel Tünde

Kiszel Tünde egy korábbi naptárral (Fotó: Nagy Zoltán)

MAGYAR COUGAR naptárba álmodott látványa nélkül,

akkor jó hírünk van: a 2023-as, retró stílusban készült kiadvány is kapható még, ráadásul már „csak” 4990 forintért. A naptárai állítólag annyira népszerűek, hogy utánnyomást kell kérnie minden évben, mert szétkapkodják a rajongók. 

@kiszel_tunde Nagyon boldog vagyok, hogy végre megjelent a 2024-es exkluzív falinaptáram! ❤️ Az idén 100 éves DISNEY adta az ihletet a jövő évi naptáramhoz! 👑🤩✨💝❤️Korábban már volt hasonló stílusú, mesehősök tematikájú naptáram. A nagy sikerre való tekintettel megálmodtuk és elkészítettük a fantasztikus Stábommal a mesehősök, part two Kiszel Tünde naptárat!❤️ Nektek tetszik a borítókép? 🩷 A HONLAPOMON: www.kiszeltunde.hu RENDELHETITEK MEG A DEDIKÁLT NAPTÁRT! 🩷🩷🩷 Nagyon örülök, hogy már 23 éve minden évben megjelenik a híres naptáram! 📆💖❤️ Hálás vagyok profi és kreatív Csapatomnak! 🙏🏻❤️ Csodálatos Emberek, már évekóta segítenek nekem, élmény Velük a közös munka! ❤️❤️❤️ FOTÓ: Budai Tibor 📸❤️ SMINK: Kinga Hovorka-Miskolczi💄❤️ FRIZURA: Busai Ádám Fodrász 💇‍♀️❤️ HAJHOSSZABBÍTÁS: Ági Molnár ✂️❤️ KÖRÖM: András Somodi 💅❤️ JELMEZEK: Maszka Jelmezkölcsönző 🎭❤️ ÉKSZEREK: Sandy Bizsu 💍❤️ HELYSZÍN: Holker – nyitott műterem ♥️♥️♥️#2024 #exclusive #dedicated #calendar #disney #disney100 #tale #fairytaleheroes #parttwo #love 🩷🩷🩷 #kiszeltünde #kiszeltündenaptár #kiszeltünde2024 #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #nekedbe ♬ Barbie Girl – Lady Aqua

 

“Nagyon boldog vagyok, hogy végre megjelent

a 2024-es exkluzív falinaptáram! ❤️
Az idén 100 éves DISNEY adta az ihletet a jövő évi naptáramhoz! ✨❤️Korábban már volt hasonló stílusú, mesehősök tematikájú naptáram. A nagy sikerre való tekintettel megálmodtuk és elkészítettük a fantasztikus Stábommal a mesehősök, part two Kiszel Tünde naptárat!”

 – írta a naptárat hirdető videója alá Kiszel Tünde.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top