nlc.hu
Sztárok

Hargitai Bea a prágai életükről

Hargitai Bea: „Sokan félreismernek”

Szinte örül annak, hogy Csehországban azt sem tudják, hogy ismert ember.

Hargitai Bea 15 éve költözött Prágába, mivel az amerikai férjét, Davidet oda köti a munkája. A modell szereti külföldi életét, ahol elvegyülhet a tömegben, azonban arról már sokszor beszélt, a csehek teljesen más típusúak, mint a magyarok. 

Hargitai Bea

Fotó: TV2

Kint nem szeretnek enni, és viccelődni sem. Ez a két dolog pedig nagyon fontos nekem. A csehekben van egyfajta németes kockaság, hűvösebbek nálunk. Ugyanakkor kedvesek, szorgalmasak, udvariasak – kezdte a Story magazinnak a modell, akit egyáltalán nem zavar a kintiek hűvössége. – Nem nagyon vannak cseh barátaink. Főleg a hozzánk hasonló többnemzetiségű családokkal ápolunk szoros barátságot. Ez egy nagy ajándék. Ebben a társaságban teljesen jelentéktelen az, hogy én Magyarországon ismert vagyok, vagy legalábbis abszolút nem beszédtéma ez közöttünk.

Bea a magazinnak arra is kitért, élvezi, hogy Prágában elvegyülhet a tömegben és nem szólítják le lépten-nyomon.

Sokan félreismernek, vagy egyáltalán nem gondolják rólam, hogy én egy extrémen zárkózott, introvertált ember vagyok. De ehhez párosul egy nagyfokú exhibicionizmus, amit remekül ki tudok élni az olyan műsorokban, mint a Mutasd a hangod!

Ettől eltekintve viszont borzasztóan megterhelő tud lenni, ha mennem kell valahova, és emberek között kell lennem. Ez egyébként korábban is jellemző volt rám. Emlékszem, a barátnőim már régebben is nagymamának hívtak, mert gyakran előfordult, hogy 10 órakor haza akartam menni a buliból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top