nlc.hu
Sztárok

Mutasd a hangod!: Hargitai Bea és Rákóczi Feri

Hargitai Bea és Rákóczi Feri durván összeveszett a Mutasd a hangod!-ban

Ment a szócsata a zsűritagok között.

Vasárnap este elstartolt a TV2 vadonatúj zenei show-ja, a Mutasd a hangod!, amelyben Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi segítik az 5 millió forintos fődíjra hajtó játékospárokat abban, hogy lefüleljék a 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert. Épp csak elkezdődött a műsor, a két ítész máris összekapott.

Hargitai Bea és Rákóczi Feri

Nem jutott közös nevezőre Hargitai Bea és Rákóczi Feri – nlc-montázs, Fotók: Sajtószoba

Amint felcsendült az első dal, Hargitai Bea és Rákóczi Feri durván összeveszett. „Ez tud!” – kiáltott fel az egykori modell, ahogy meghallotta az első sorokat. Ám zsűritársa egyből lehurrogta és kiosztotta: „Dehogy tud! Nem! Bea! Hogy?”.

Hargitai Bea egyébként még a műsor indulása előtt elárulta, hogy neki se hallása, se ritmusérzéke nincsen. „Úgyhogy én arra fogok figyelni, hogy amikor az illető előadja a produkciót, akkor vannak olyan apró dolgok, amiket az énekesek csinálnak – például rebegtetik a szájukat –, és ezeket egy nem énekes nem tudja megcsinálni. Ezeket az apró trükköket fogom nézni, meg azt, hogy hogyan mozog a színpadon, színpadi ember-e, és akkor talán már közelebb leszünk a megoldáshoz” – mondta el akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top