nlc.hu
Szabadidő

Új éneklős műsor a TV2-n Mutasd a hangod! címmel

Új éneklős műsor jön a TV2-re

Már keresik a szereplőket a Mutasd a hangod! című új, zenei gameshow-ba.

Hamarosan új éneklős műsor érkezik a TV2-re Mutasd a hangod! címmel. A I Can See Your Voice eredetileg 2015-ben indult Dél-Koreában, de Amerikában és Angliában is műsorra tűzték.

Az egyik énekes az I Can See Your Voice című tévéműsor második évadának karácsonyi speciális adásában a FOX tévécsatornán

Az egyik énekes az I Can See Your Voice című tévéműsor második évadának karácsonyi speciális adásában a FOX tévécsatornán (Fotó: FOX via Getty Images)

Arra, hogy nemsokára elindul a magyar változat, a TV2 toborzó felhívása miatt derült fény:

Tudsz énekelni? Vagy nem tudsz? Legyen bármelyik is, jelentkezz! Megérkezett Magyarországra a világsikerű zenei gameshow, a Mutasd a hangod! Ebben a műsorban sosem tudhatod, hogy ki énekel a saját hangján és ki az, aki mindenkit megpróbál átverni. Jelentkezz játékosnak és vidd el a mesés fődíjat!

– így szól a TV2 felhívása, amelyben játékosokat keresnek a műsorba.

A műsor lényege, hogy a celebekből álló zsűri megpróbálja kitalálni, hogy ki a valódi, jó énekes, és ki a szélhámos, aki csak megjátssza, hogy tud énekelni.

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top