nlc.hu
Szabadidő

Új műsorok 2021-ben az RTL Klubon és a TV2-n

Ezek a műsorok várhatók 2021 elején az RTL Klubon és a TV2-n, két vadonatúj sorozat is indul

2021-ben is folytatódnak a népszerű sorozatok az RTL Klubon és a TV2-n, és jön két új sorozat, a Keresztanyu és a Doktor Balaton.
Az RTL Klub és a TV2 logója

A következő pár hétben az RTL Klub és a TV2 összes főműsoridős szórakoztató programja véget, jövőre pedig újak érkeznek. A SorozatWiki összeszedte, milyen újdonságokra számíthatnak a nézők.

Az RTL legnagyobb 2021-es újdonsága a januárban debütáló Keresztanyu lesz. A vadonatúj telenovellát a Drága örökösök alkotói készítik, és az ukrán–magyar határon, egy Makosszállás nevű fiktív vidéki településen fog játszódni. A főszereplő, Molnár Piroska egy maffiafőnököt alakít majd, de a sorozatban látható lesz Gálvölgyi János, Németh Kristóf és Lengyel Ferenc is.

2021 első hónapjaiban folytatódhat A mi kis falunk 5. évada, valamint A Tanár 3. szezonja. Várhatóan nem egyszerre tér vissza a képernyőre a két sorozat, az egyik januárban, a másik később, március-április körül, de egyelőre nem tudni, melyik kezdődik előbb.

A TV2 szintén egy vadonatúj napi sorozattal rukkol elő 2021-re. A Doktor Balaton pontos elindulását még nem tudni, de a csatorna már elkezdte a kampányát. A mi kis falunk alkotóinak új produkciója egy Balaton-felvidéki településen, Meggyesen játszódik, ahová egy új háziorvos, Dr. Balla-Tóth András érkezik, és felrázza a helyiek mindennapjait. A címszereplőt Mészáros András alakítja majd, de fontos szerepet kap Bodrogi Gyula is.

Az új sorozat mellett folytatódhat a Séfek séfe a harmadik szezonnal, vagy az Exatlon Hungary harmadik évada, a két műsor valamelyikével kezdheti a jövő évet a TV2.

Az RTL Klubon tavasszal folytatódhat a Cápák között 3. évada, valamint az Apatigris 2. szezonja. Tavasszal pedig jöhet A Nagy Duett, amely két év után térhet vissza a képernyőre.

Új műsorok jönnek, régiek mennek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top