nlc.hu
Sztárok

A Barátok közt sztárjainak a jövője

Megszólaltak a Barátok közt sztárjai a sorozat megszűnéséről, fél évük van új munkát találni

Sokkolta a színészeket a Barátok közt megszűnése.

Mint arról beszámoltunk, 22 év után megszűnik a Barátok közt. A biztos bevétel kiesésének fényében sok szereplőnek el kell gondolkodnia azon, hogyan tovább. A szappanopera „nagy öregjei” közül többeknek van biztos színházi munkája, ám lehet, hogy a főként a sorozatból ismert fiatalok hátrányból indulnak – írja a Blikk.

Várkonyi András

Varga Iza és Várkonyi András a Barátok köztben (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / SajtóklubI

A Berényi Júliát alakító Mérai Katalin hálás azért, hogy nem egyik napról a másikra kell távoznia, van ideje felkészülni a változásra. „Történhetett volna ez úgy is, hogy azt mondják, holnap már nem kell jönni. Kapunk fél év ajándékot” – nyilatkozta a színésznő.

Az ország Vili bácsija, azaz Várkonyi András úgy látja, a szinkron és a tanítás felé veszi majd az irányt. Varga Izabella dr. Balogh Nóra megformálása mellett trénerként dolgozik, illetve egy világmárka hazai reklámarca. A Fekete Alizt alakító Nagy Alexandra bízik benne, hogy az RTL Klub képernyőjén maradhat, hiszen jelenleg is két magazin társműsorvezetője.

Olvass még a Barátok köztről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top