nlc.hu
Sztárok

Berényi Miklós újra Barátok közt

Erre senki sem számított: Berényi Miklós újra a Barátok köztben

Szőke Zoltán tavaly hagyta ott a Barátok köztöt, az általa játszott karakter, Berényi Miklós azonban újra feltűnt a sorozatban.

Meglepő fordulat történt a Barátok közt szerdai részében: Berényi Miklós egy pillanatra visszatért. Szőke Zoltán 21 év után tavaly otthagyta az RTL Klub napi sorozatát. Akkor azt mondta, nem volt már gyomra a karaktere megformálásához. A színész később a TV2-n tűnt fel, őt rejtette a bagoly jelmez Nicsak, ki vagyok? műsorában.

Nem lehetett tudni, mi lesz Berényi Miklós sorsa a sorozatban. A történet szerint tavaly börtönbe került, ahol agyvérzést kapott és kómába esett. Most is ebben az állapotban láthatjuk, amikor sorozatbeli lánya, Timi meglátogatja.

berenyi-miklos-baratok-kozt

Berényi Miklós visszatér a sorozatba? (Fotó: RTL Klub)

„Berényi Miklós mindig az egyik legmegosztóbb karakter volt, most is erős érzelmeket vált ki a Mátyás király tér lakóiban. Mivel megígértük, hogy nem hagyunk elvarratlan szálakat, ezért úgy döntöttünk, újra megjelenik a képernyőn” – mondta a Blikknek Ondruss Ilona, a Barátok közt kreatív producere, aki ugyanakkor azt nem árulta el, hogy Berényi Miklós visszatér-e a Mátyás király térre.

„Hogy a karaktert ki és hogyan formálja meg, egyelőre a nézők fantáziájára bízzuk” – jegyezte meg a sorozat producere. Az a jelenetekből látszódott, hogy a Szőke Zoltánnal készült felvételt korábban forgatták, így előfordulhat, hogy a karaktert majd valaki más formálja meg. Erre egyébként korábban is volt már példa a sorozatban.

Minden, ami Barátok közt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top