nlc.hu
Sztárok

Volosinovszki György ismét a Barátok köztben

Visszatér a Barátok köztbe Volosinovszki György

Az emberrabló, gyermekotthont gyújtogató Szántó Áront egy éve lecsukták, ám most újra feltűnik a Barátok köztben. Az őt alakító Volosinovszki György boldog, hogy visszatérhetett a sorozatba, és ismét megcsillanthatja karakterének legsötétebb oldalát.

Volosinovszki György óriási álma vált valóra akkor, amikor bekerült a Barátok köztbe. „A nagymamám a kezdetektől rajongója a sorozatnak, és hosszú éveken keresztül estéről estére együtt néztük, hogy mi történik a Mátyás király tér lakóival. Ahogy nagyobbacska lettem, elhatároztam, hogy egyszer én is szerepelni fogok a Barátok köztben. Fantasztikus érzés volt bekerülni a csapatba, és bár sajnáltam, amikor a karakterem börtönbe került, mert akkor számomra véget értek a forgatások, de éreztem, hogy lesz folytatás” – mesélte a 30 éves színész-énekes, akit a szerepe miatt sorozatos fenyegetések érték.

Volosinovszki György

Volosinovszki György ismét Szántó Áron bőrébe bújik – Fotókredit: Barátok közt

Amíg nem dolgozott a sorozatban, elindította zenei karrierjét, saját videoklip készítő cégében tevékenykedett, modellként dolgozott, ceremóniamesterkedett, sőt a koronavírus első hulláma alatt biciklis futár is volt. A Barátok közttől eközben sem szakadt el, hiszen nagyon sok kollégájával – akik időközben jó barátai lettek – napi szinten tartotta a kapcsolatot.

Óriási boldogság számomra, hogy ehhez a nagy családhoz tartozhatok, mert itt emberileg és szakmailag is jól érzem magam. Kihívás számomra, hogy ilyen szélsőségesen negatív karaktert alakítok, és bár tudom, hogy ez a figura nagyon megosztó, de ezáltal nagyobb figyelmet kap. Az biztos, hogy Szántó Áron az elkövetkezendő hetekben válogatott gonoszságokat akar majd véghez vinni, de egy megdöbbentő fordulat új megvilágításba helyezi” – árulta el Volosinovszki György.

A történetbe egyébként úgy kerül vissza Szántó Áron, hogy Dr. Balogh Nóra váratlanul olyan információhoz jut, melynek segítségével talán kihozhatja a kómában fekvő Berényi Miklóst a börtönből, aki azért került rács mögé, mert magára vállalta a gyermekotthon felgyújtását. A börtönben felkeresi Áront, a valódi gyújtogatót, hogy jobb belátásra bírja. A Barátok közt rajongóira ezáltal igazán nagy izgalmak várnak, hiszen Nóra kezdetben nem is sejti, hogy egyre nagyobb veszélybe kerül Áron miatt.

Olvass még a Barátok közt-szereplőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top