Sztárok

Zokogva búcsúztatta Szőke Zoltánt a Barátok közt stábja

Távozott a szappanoperából 21 év után a Barátok közt Berényi Miklósa.

 Szőke Zoltán csütörtökön leforgatta utolsó jelenetét a Barátok köztben. A stáb már el is búcsúztatta a színészt, aki maga döntött úgy, hogy változtatni szeretne az életén és szakmai mindennapjain, mivel már nem tudott azonosulni sorozatbeli karakterévelírja a Blikk.

Minden évben, a nyári egy hónapos szabadság előtt szervezünk egy kisebb kerti partit a stúdióban, ezt kötöttük össze Szőke Zoli búcsúbulijával. (…) Varga Izabella és Pásztor Virág, aki a sorozatban Berényi Miki lányát alakítja, szinte végigzokogták a búcsúztatást. (…) Be kell vallani, egy ideje már nem lehetett vele együtt dolgozni, úgy tűnt, alig várja, hogy végre vége legyen ennek az időszaknak” – mesélte egy stábtag. Szőke Zoltán nem győzte fogadni a könnyes szemű kollégák jókívánságait és ölelését.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A bulvárlap úgy tudja, Berényi Miklós karakterét nem ölik meg a sorozat írói, ám hosszú hetekig tartó történetszállal vezetik fel a távozását, amely a pénteki részben már el is kezdődik. A nagy durranásra a Barátok közt októberi születésnapja körül lehet számítani, akkor derül ki a nézők számára, mi lesz a vállalkozó sorsa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top