Sztárok

Koronavírusos a Barátok köztös Várkonyi András és Tóth Károly

Vili Bácsi már jól van, a Somogyi Simont játszó színész azonban testközelből tapasztalta meg, milyen állapotban van a magyar egészségügy.
Várko András, a Barátok közt színésze

A Somogyi Sándort játszó Tóth Károly és Várkonyi András, azaz Vili bácsi is koronavírusos – írja a SorozatWiki a szerda esti Fókuszra hivatkozva. A Somogyi Simont játszó fiatal színész története kifejezetten súlyos: október közepén szállították kórházba mellkasi fájdalmak miatt, órákig várakozott a tesztre, ami pozitív lett, ezután hazaküldték, ám hazavinni már nem tudták.  A BKV és a kocsi szóba sem jöhetett, ezért tüdőgyulladással, másfél órás sétával jutott haza. Már jobban van, de a második tesztje is pozitív lett, így karanténban marad – mesélte a Fókusznak.

Várkonyi Andrást a forgatáson tesztelték rutinból, itt derült ki, hogy elkapta a vírust. Már jól van. A SorozatWiki úgy tudja, nagyon szigorú a Barátok Közt stábjának tesztelési rendszere.

Kiemelt kép: RTL Sajtóklub

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top