nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi a Mutasd a hangod!-ban

Visszatér a színpadra Tóth Andi, újra énekelni fog

Nagy bejelentést tett a TV2.

Ismét változik a TV2 műsorrendje a hétvégén. Szombaton 18:55-kor lesz látható a Mutasd a hangod!, majd utána 20 órakor kezdődik a Sztárban Sztár leszek! következő válogató adása. A TV2 legújabb zenei show-jában, a Mutasd a hangod! szombati adásában színpadra lép Tóth Andi, a visszavonulása óta először.

Tóth Andi,

Tóth Andi a visszavonulása óta először áll újra színpadra – Fotó: Sajtószoba

Hogy kivel duettezik majd az énekesnő, azt ő maga is percekkel a közös produkció előtt tudja meg. Vajon könnyű dolga lesz-e a spontán partnerével, vagy pedig nevetésbe fullad a duett? Ez lesz a műsor legizgalmasabb pillanata! 

Mint ismert, a Mutasd a hangod!-ban a játékos kedvű pároknak 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük minden adásban. Ebben Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi segítik őket hétről hétre. Liptai Claudia után ezúttal Cooky csatlakozik hozzájuk. Ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként. A fődíj 5 millió forint, amennyiben egy jó hangú énekest sikerül utoljára hagyniuk.

Tóth Andi,

Tóth Andi a Mutasd a hangod! zsűrijében – Fotó: Sajtószoba

Az éneklős műsor legutóbbi adásában amúgy Hargitai Bea és Rákóczi Feri durván összeveszett, komoly szócsata ment a két zsűritag között. Épp csak elkezdődött a műsor, amikor az ítészek máris összekaptak.

Tóth Andi egyébként idén márciusban jelentette be, hogy visszavonul és felhagy az énekléssel. Akkor a döntésén nem csak a rajongók, de a szakma is ledöbbent. Sokan úgy vélték, ez csak egy pillanatnyi meggondolatlanság volt az énekesnő részéről. Andi viszont tartja magát az elhatározásához, olyannyira, hogy azóta már ki is próbálta magát egy új területen: saját ruhamárkát indított

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top