nlc.hu
Sztárok

Mutasd a hangod! zsűritagja, Hargitai Bea beszólása

Mutasd a hangod! zsűritagja, Hargitai Bea: „Se hallásom, se ritmusérzékem nincs”

A Mutasd a hangod!-ban Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi lesznek a segítségei azoknak a játékos kedvű pároknak, akiknek 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük.

Szeptember 10-én vasárnap vadonatúj műsorral bővül a TV2 szórakoztató műsorainak hétvégi kínálata. A szombati Szerencsekerék VIP és a vasárnap esti Sztárban sztár leszek! mellé érkezik egy új formátum, a Mutasd a hangod!, ahol Hargitai Bea lesz az egyik zsűritag – írja a Blikk.

Hargitai Bea a TV2 új műsorában

(Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral)

“Az az igazság, hogy nekem se hallásom, se ritmusérzékem nincsen, úgyhogy én arra fogok figyelni, hogy amikor az illető előadja a produkciót, akkor vannak olyan apró dolgok, amiket az énekesek csinálnak – például rebegtetik a szájukat –, és ezeket egy nem énekes nem tudja megcsinálni. Ezeket az apró trükköket fogom nézni, meg hogy hogyan mozog a színpadon, színpadi ember-e, és akkor talán már közelebb leszünk a megoldáshoz” – mondta Hargitai Bea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top