nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia gyerekkori titka

Liptai Claudia sosem hallott titkot osztott meg magáról

A TV2 új műsorában szólta el magát.

Liptai Claudia soha nem hallott dolgot árult el magáról a Mutasd a hangod! első adásának az elején A színésznő, műsorvezető – aki egy adás erejéig visszatért a képernyőre – annak kapcsán, hogy milyen szempontok szerint fogja nézni a produkciókat, a gyermekkoráról nosztalgiázott egy kicsit. A sztorija hallatán pedig hangos nevetésben tört ki a stúdió.

Liptai Claudia,

Liptai Claudia a Mutasd a hangod! zsűrijében – Forrás: TV2 / Mutasd a hangod! – videó

Kiderült, ő is volt-e már olyan körülmények között, mint a zenei műsor éneklő vagy tátogató karakterei. 

„Én egész gyerekkoromban hajlakkokba énekeltem. Pontosan tudom, hogy milyen az, amikor »jomaha jomaszo« (a Modern Talking együttestől a You’re My Heart, You’re My Soul című dala – szerk.) szól, az fonetikusan van leírva, és megpróbálod előadni a családnak, és valahogy nem érted, hogy miért nem érzik, hogy ez nem is Thomas Anders volt, hanem te. Úgyhogy én azt gondolom, hogy nekem nagyon jó szemem van ehhez” – mondta.

A TV2 vadonatúj műsorában Liptai Claudia egyébként a zsűriben kapott helyet egy adás erejéig, így Hargitai Bea, Papp Szabi és Rákóczi Feri mellett ő is véleményezhette az előadókat, segítve az 5 milliós fődíjra hajtó játékospárokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top