nlc.hu
Sztárok

Bochkor beszólása Hargitai Beának

Keményen beszólt Bochkor Hargitai Beának – videó

Tátva maradt az egykori playmate szája a döbbenettől.

Elég nagy baj lenne, ha ma is a szépségedből élnél” – mondta Bochkor Gábor Hargitai Beának az ATV #Bochkor című műsorában. Mint a naphire.hu megjegyzi, az egykori playmate, modell rögtön el is felejtette, mit akart mondani és tátva maradt a szája a műsorvezető kijelentése után.

Bochkor Gábor,

Bochkor Gábor nem kímélte az  egykori modellt – Forrás: #bochkor – ATV / YouTube – videó

Íme az ominózus jelenet:

Hargitai Bea amúgy 1999-ben kezdett modellkedni, és alig egy év után valóra vált a gyermekkori álma: a Playboy címlapfotózása. 2002-től jelentek meg képei az amerikai Playboyban is. Prágában él 15 éve, mivel az amerikai férjét, Davidet oda köti a munkája. A 40 éves exmodell – aki immár főállású anya – jól érzi magát Csehországban annak ellenére, hogy a véleménye szerint a csehek nem annyira barátságosak, mint a magyarok, illetve a gasztronómiájukkal sincs kibékülve. “Teljesen hétköznapi életet élek, nevelem a kisfiamat, és olyan boldog vagyok, mint még soha. Mivel nincs segítségünk, a férjem ugyanis amerikai állampolgár, az ő szülei a tengerentúlon élnek, az én szüleim is messze vannak tőlünk, ezért nekem kell a családunkat menedzselni minden pillanatban. Hatalmas szervezést igényelnek a napjaink. Hozom-viszem a fiamat ide-oda” – mesélte még korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top