nlc.hu
Sztárok

G.w.M a Mutasd a hangod!-ban

G.w.M régi álma vált valóra: „Régóta vágytam arra, hogy egy ilyen kaliberű műsorban, ebben a pozícióban tündököljek”

Egyből igent mondott a felkérésre.

Szombat este újra 5 énekes igyekszik majd átverni a Mutasd a hangod! nézőit és a milliós nyereményért ringbe szálló játékosokat, akiknek hétről hétre 3 állandó és 2 meghívott híresség próbál segíteni abban, hogy helyesen tippeljék meg, kinek van jó, illetve kinek van csapnivalóan rossz hangja. A 3. adásban G.w.M, azaz Varga Márk segíti a játékosokat az álénekesek leleplezésében. Ezzel a rapper régi álma vált valóra, ugyanis mindig is szeretett volna hasonló műsorban szerepelni, így hatalmas izgalommal készült a debütálásra.

gwm

Zenei műsorban szerepel G.w.M – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Nagyon régóta vágytam arra, hogy egy hasonló kaliberű műsorban, ebben a pozícióban tündököljek. Izgatott vagyok, nagyon várom és kíváncsi vagyok. Nagyon nehéz az életemet most már koordinálni, hála a Jóistennek, viszont erre abszolút az volt, hogy jönni fogunk, és itt leszünk, mert nagyon régi vágyam volt. (…) Nagyon más lesz személyesen átélnem az egészet, mint amikor néztem a külföldi adásokat” – vallotta be a forgatás előtt a Tények Plusz kamerái előtt.

G.w.M eleinte nem sokat tudott arról, hogy pontosan mi is lesz a feladata a műsorban, mégsem volt kérdés számára, hogy részt vesz benne. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top