nlc.hu
Sztárok

Hargitai Bea a prágai életéről

Hargitai Bea a prágai életéről: „Csehországban az emberek nem túl vidámak, nem túl humorosak”

Már rutinos észbontó tippelő, szakács és édesanya. Bármit megeszik, de nála a túrós csuszát semmi, de semmi nem múlja felül. Prágai életéről és az Észbontók műsorában megélt új tapasztalatairól beszélgettünk Hargitai Beával.

Mi a különbség a prágai és a budapesti élet között?

Csehországban az emberek nem túl vidámak, nem túl humorosak. Én azt gondolom, hogy egy elég vicces ember vagyok, de velük nem igazán lehet viccelődni, a magyarok azért jobban értik a humort. A másik nagy különbség az ételekben van. A magyar ember szeret enni, szereti a hasát, de itt ez egyáltalán nem jellemző. Emiatt is tanultam meg jól főzni, mert én imádok enni, de itt ezt nem lehet annyira. 

Sikerült „hazavinni” a magyaros ízeket?

Persze. Mivel a túrós csusza a kedvencem a magyaros ételek közül, amit reggeltől estig mindennap meg tudnék enni, extra szalonnapörccel természetesen, ezért meg kellett tanulnom elkészíteni. Bár nem tudsz olyan ételt, olyan összetevőt mondani, amit ne ennék meg. Mindent szeretek kipróbálni és minden ízlik is, ha jól van elkészítve, de azért a magyaros konyha közelebb áll hozzám, mint a cseh ízek.

Hargitai Bea

Fotó: Labancz Viktória / VIASAT3

Ha csak egy hobbit űzhetnél egész életedben, mi lenne az?

A főzés és a vezetés nagyon kikapcsol, ezeket meditációnak élem meg. Nehezen tudnám elengedni őket az életemből, de ha csak egyet kellene választani, akkor talán a főzés lenne.

Mi volt az első gondolatod, amikor beléptél a forgatásra?

Nekem már a második alkalom, hogy Észbontókat forgatok, így nem okozott nagy meglepést, tudtam, mire számíthatok. Már vártam, hogy ismét ismerős terepen legyek, hiszen ez minden alkalommal egy észbontóan vicces forgatás.

Inkább a nemek harca vagy a vegyes csapat ötlete tetszett jobban?

Szerintem nagyon érdekesek a játékszabály módosítások ebben az évadban. Izgalmas helyzetek alakultak ki mindkét módosítás miatt.

Ha kíváncsi vagy, hogyan tippelik meg a hírességek az észbontó válaszokat, kapcsolj a VIASAT3 csatornájára minden hétköznap 20 órakor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top