Szabadidő

Csak a szemetet akarta kivinni, de menekülnie kellett – videó

Aztán pedig csapdába esett a férfi a fészerben.

Amikor Curtis Phelps kivette a szemetet, nem sejtette, hogy milyen izgalmakban lesz része. Az alaszkai Anchorage-ban élő férfi a ház melletti fészerbe vitte ki a szemetet, majd amikor a bódé ajtaját becsukta, egy hatalmas jávorszarvasbikával nézett farkasszemet.

Amikor a férfi észrevette az állatot, nem sokat teketóriázott, azonnal bemenekült a fészerbe, mert tudta, hogy a jávorszarvasok könnyen agresszívvá válhatnak.

A csapdába esett édesapa a feleségét hívta telefonon, de mivel a nő azt hitte, férje csak véletlenül tárcsázta, nem vette fel a telefont. Ekkor a lányát is megcsörgette, aki aludt, így vele sem tudott beszélni.

Újra megpróbálta elérni a feleségét, aki másodjára felvette a telefont, és elmondta a fészerben kuksoló férjének, hogy a jávorszarvas már az utca túloldalán van, így visszafuthat a házba.

A család úgy gondolja, ugyanarról a jávorszarvasról van szó, amelyik a kertjükben született két éve, és rendszeresen visszatér a környékre. Egyszer megette a karácsonyi ajtódíszt, de most csak elenyésző kárt okozott a fészerben.

(Fox News)

(Kiemelt kép: Youtube / Associated Press)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top