Szabadidő

Állatmesék és a horrorfilmek metszéspontjába illő eset történt

A begombázott La Fontaine nem írt volna olyan sztorit, ami megtörtént a valóságban.

A 24.hu számolt be az idei év eddigi legszürreálisabb sztorijáról, ami az USA Dél-Karolina államában történt, Pleasant Hillben. 

Szerdán délután ugyanis betörés miatt riasztották a rendőröket egy épülethez. Egy rendőrből és egy rendőrkutyából álló egység vonult a helyszínre, az állat pedig a ház előtt várakozott, amíg kétlábú társa bement a házba körülnézni. 

A különös események láncolata ekkor azzal indult el, hogy a rendőrkutyát megzavarta egy tehén, amely a közelben álldogált. Az ebnek nem lehetett túl jó napja, az értesülések szerint ugyanis a meglehetősen passzív patás tényleg csak egy helyben állt, az ideges kutya azonban minden előzmény nélkül nekirontott és megharapta. 

Képünk illusztráció (Fotó: Pexels)

A kalamajka hangjaira a rendőr is kiszaladt a házból, majd amikor meglátta, hogy a kutyája éppen kézműveshamburger-alapanyag gyártásával kísérletezik, a szarvasmarha védelmére kelt. Ehhez a sokkolóját is bevetette, hogy a nekivadult kutyát így beszélje le a tehén további inzultálásáról. 

A hálátlan haszonállat azonban nem értékelte a rendőr határozott fellépését, ugyanis kíméletlenül megrúgta a törvény emberét, de ha már így alakult, kapott némi patázást az ingatlan tulajdonosa is. 

A bizarr helyzetről egyelőre nem derültek ki további részletek, csupán annyi, hogy szerencsére igazán komoly sérülést senki sem szenvedett el, és mint kiderült, a betörés híre is kacsának bizonyult. A rendőrkutyát az incidens után a társa pórázon vezette vissza a járőrautóhoz és még nem tudni, hogy kap-e fegyelmit, vagy csontlevonást a hónap végén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top