Szabadidő

Vásárlás kisgyerekkel? – Ó, csak ezt ne! (x)

Rajongsz a gyerekeidért és a lehető legtöbb időt szeretnéd velük tölteni, de bevásárlás közben kisördögökké változnak.

Hiába az amúgy jól bevált türelem-mantrád, úgy érzed, majd szétrobbansz, mert persze, hogy csak futkároznak és mindent összefogdosnak. Kényelmesebb lenne a kanapén ülve mindent házhoz rendelni, amíg édesdeden alszanak? Íme, itt a Kifli.hu, ahonnan mindent akár még aznap kiszállítanak neked.

Szereted, ha egészséges étel kerül az asztalra, ehhez pedig minőségi hozzávalók kellenek. A piac, a pék és a szupermarket bizony nem fér bele mindig az idődbe, de ha beleférne, akkor sem indulnál el szívesen gyerekekkel, mert utálod, amikor a teli bevásárlókocsit a kasszánál kell hagynod, hogy kirohanhassatok pisilni, és aztán újra beállhassatok a hosszú sor végére. Addigra már tuti, hogy a gyerekek is elfáradtak, és elkezdenek könyörögni valami kis édességért, amivel persze dugig van a kassza környéke.

Mindezt könnyen elkerülheted, ha online intézed a bevásárlás java részét, és piacra csak a szórakozás kedvéért mentek, hogy megnézzétek a tátogó halacskákat vagy épp megmutasd nekik, hogy hányféle gyümölcs és zöldség létezik.

A nemrég megnyílt Kifli.hu online szupermarket és piactérről a legjobb minőségű termékeket rendelheted meg, amiket akár még aznap, hétközben 4, hétvégén 3 órán belül kiszállítják neked. Több idő marad így a játszóterezésre is, hiszen, ha a Kifli.hu-ról rendelsz, nem kell fél napokat otthon dekkolnotok a megrendelést várva, hanem elég csak egy megadott órára hazaszaladnotok. Az alapélelmiszerek mellett a város legjobb pékségeinek (Marmorstein és Panificio il Basilico), zöldségeseinek, húsboltjainak termékeit is megtalálod itt egy helyen, sőt, olyanokat is, amelyeket máshol nem (pl. Marks&Spencer).

A Kiflinél nem kell tartanod attól sem, hogy helyettesítő terméket küldenek, hiszen itt csak azt teheted a virtuális bevásárlókocsidba, ami tényleg rendelkezésre áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top