Szabadidő

Magyarul is megjelenik a Roxette énekesnőjének életrajza

Egy rajongó hívta fel a kiadók figyelmét az életrajzra még Marie Fredriksson halála előtt.

Még Marie Fredriksson tavalyi halála előtt, egy Roxette-rajongó hívta fel a magyar könyvkiadók figyelmét arra, hogy az énekesnőnek önéletrajzi írása jelent meg.

A G-ADAM Stúdió kiadója úgy döntött, publikálja, és a tervek szerint február 28-án érkezik is magyarul Marie memoárja.

A svéd Roxette az ezredforduló környékén a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb popzenekarának számított, több mint 70 millió lemezt adtak el világszerte.

Az együttes énekesnőjénél, Marie Fredrikssonnál 2002-ben diagnosztizáltak agydaganatot. Maximum 3 évet jósoltak neki az orvosok, Marie azonban hatalmas életigenléssel és kitartással felvette a harcot a halálos kórral, és még 17 évig élt.

2019. december 9-én bekövetkezett halála az egész világot megrázta. Ebben a különleges önéletrajzban Marie Fredriksson feleleveníti életének legemlékezetesebb pillanatait, sikereit és kudarcait, valamint kendőzetlen őszinteséggel ír betegségéről is. A könyv segítségével bepillanthatunk a Roxette és Marie magánéletének kulisszái mögé, valamint megismerhetjük a sztár mögött rejlő, aggodalmakkal teli, de örök küzdő, élni akaró embert is, aki még az utolsó pillanatokban sem adta fel a reményt.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top