Szabadidő
Szponzorált tartalom

Ütős új kalandok Budapest szívében – INDOOR MiniGolf klub

Ha beltéri programokat keresünk, ami a kicsiktől a nagyokig mindenkinek élvezetes kalandokat kínál Budapesten, a szabadulószobákon és a bowlingpályákon kívül a lehetőségek tárháza meglehetősen szegényes.

Ezt az űrt tölti meg színes élményekkel a város szívében frissen nyitott INDOOR MiniGolf szabadidőközpont.

A helyszín már első pillantásra is sugározza magából a kreativitást. A Central Passage-ban, az egykori Gödör klub helyén nyitott INDOOR Budapest MiniGolf megálmodói három különböző termet, három „világot” hoztak létre. Ezeken végighaladva jár át minket az a különleges érzés, amit az itt dolgozók csak INDOOR feelingnek hívnak. Belépve a lesötétített ablakú térbe, azonnal megértjük, hogy miről is van szó.

Mintha egy űrhajó belsejében lennénk csillagokkal körülvéve, az INDOOR Galaxis termébe érkezünk. Itt vehetjük kezünkbe először fegyverünket, egy stílusos, foszforeszkáló golfütőt. Ez az egyedülálló belvárosi minigolfklub ugyanis sötétben foszforeszkáló, UV-játékélményt kínál művészek által kialakított, lélegzetelállító belső tereiben. Három terem, a rémisztő Elvarázsolt kastély, a káprázatos Varázslatos erdő és a már említett Galaxis vár felfedezőire, akik 18 különböző golfakadályt teljesítve juthatnak el a helyszín intergalaktikus büféjébe és közösségi terébe a játék végeztével.

Az INDOOR legnagyobb vonzereje mégis, hogy egyaránt lehet tökéletes randihelyszín, családi program a hétvégére, vagy legény- és lánybúcsúk fő attrakciója. Különböző nehézségű pályái és számtalan apró felfedeznivalót rejtő termei garantálják a szórakozást minden korosztálynak 12 év felett. Ha pedig egy igazán különleges rendezvényen töröd a fejed, jobb helyet keresve sem találnál. Csoportos csomagjaik a szülinapi buliktól a csapatépítőkig mindenre kínálnak egyedi megoldásokat, a náluk szervezett eseményeket pedig elkülönített buli részleggel és ötletes extrákkal teszik igazán emlékezetessé.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top