Szabadidő

Kvíz: Csukás István legendás figurái – felismered mind a 12-t?

Bárkit kérdezel, azonnal tud mondani legalább húsz olyan figurát, aki végigkísérte a gyerekkorunkat és akiről a saját gyerekeinknek is meséltük.

2020. február 24-én elhunyt Csukás István. Generációk siratják őt, mi, akik a meséin, a filmjein, versein nőttünk fel. Bármelyikünket kérdezel, azonnal tudunk mondani legalább húsz olyan figurát, aki végigkísérte a gyerekkorunkat, és akiről a saját gyerekeinknek is meséltük. Az életünk része volt, óriási veszteség a halála.

Ebben a játékban az ő életművét elevenítjük fel: 12 legendás Csukás István szereplőt vagy részletet mutatunk, ugye felismered mindet? Kattints a fotóra a játék indításához! 

Budapest, 2011. július 20.Csukás István író, költő, a Prima Primissima Díj jelöltje magyar irodalom kategóriában. A felvétel az író balatonszárszói otthonának kertjében készült 2011. július 20-án.MTI Fotó: Kollányi Péter

Budapest, 2011. július 20.
Csukás István író, költő, a Prima Primissima Díj jelöltje magyar irodalom kategóriában. A felvétel az író balatonszárszói otthonának kertjében készült 2011. július 20-án.
MTI Fotó: Kollányi Péter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top