Szabadidő

Pataky Attila: „A koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik”

Az Edda énekesének is megvan a véleménye a koronavírus-járványról.

Mindenki gondol valamit a koronavírus-járványról, így Pataky Attila, az Edda frontembere is. Csak ő egy kicsit mást, mint a legtöbben. A Ripost kérdezett még néhány hírességet, köztük Patakyt koronavírus-ügyben. Pataky szerint „orbitális műhisztiről” van szó.

Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki. Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk” – gondolkodott hangosan Pataky, aki azt is elmondta, zenekarával eszük ágában sincs a koronavírus-járvány miatt lefújni szombati koncertjüket.

Pataky Attila a háttérhatalmat sejti a koronavírus mögött

Pataky Attila a háttérhatalmat sejti a koronavírus mögött

Az összeállításban Oszvald Marika és Balázs Fecó elmondják, hogy mostanában nem adnak puszit és sokat mosnak kezet, Balázs Klári a kézfertőtlenítőben hisz, Csepregi Éva pedig felhívja a figyelmet, hogy ne essünk pánikba.

Mások a koronavírusról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top