Szabadidő

Ilyen a szerelem! Sofőrnek öltözve ment ki a feleségéért a repülőtérre

Csokornyakkendőben, fehér kesztyűben várta a sofőrnek öltözött férj élete szerelmét a repülőtéren.

A házasságokban néha szükség van olyan dolgokra, amelyek életben tartják a szerelem tüzét, és kizökkentik a párunkat a megszokott kerékvágásból. Nem kellenek nagy ajándékok, elég egy apró figyelmesség is, hogy megmutasd, mennyire fontos a párod.

Úgy tűnik, jól tudja mindezt egy Mark Lindsey nevű férfi is, aki olyan különleges meglepetést eszelt ki a feleségének, hogy a nő sírva nevetett, amikor meglátta.

Az amerikai férfi azt találta ki, hogy beöltözik privát sofőrnek, és úgy megy ki a texasi repülőtérre a feleségéért és a nő három barátjáért. Mark öltönyben, csokornyakkendőben, sapkában és fehér kesztyűben várta a feleségét, az alakítás pedig tökéletesre sikerült:

A férj annyira ügyelt a részletekre, hogy még takarót, párnát, ásványvizet, kézkrémet és virágot is tett a kocsiba, hogy élete párja kényelemben és kényeztetve érezze magát a fárasztó utazás után.

(Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top