Szabadidő

Az unikornis-kutya menthetetlenül elrabolja a szíveteket

Rae, a kis golden retriever a feje tetején hordja egy szem fülét, amitől úgy néz ki, akár egy bohókás unikornis.
golden retriever, kiskutya

Legyünk őszinték: a golden retriever kiskutyáknál kevés édesebb lény él a Földön, Rae azonban közülük is kiemelkedik. Még csak pár hónapos, de már több követője van Instagramon, mint Tóth Verának például. Ezt pedig szokatlan kinézetének köszönheti a kiskutya. Egy születéskori sérülés miatt Raenek csak egy füle van, és ahogy nőtt, ez az egy fülecske szépen felvándorolt a feje búbjára, ami őt egyáltalán nem akadályozza meg semmiben – nagyon barátságos, vidám, játékos kutyus, éppen úgy, mint kétfülű társai.

Hírnévre pedig azután tett szert, hogy felkerült róla egy videó a TikTokra, ami szélsebesen elterjedt a neten. Röviddel később a kuta gazdája létrehozott egy Insta-oldalt is kedvencének. Az első fotót február 26-án posztolta Raeről, és bizony a kis jószág több mint 130 ezer követőt szerzett bő két hét alatt. Nincs is ezen mit csodálkozni, nézzétek csak meg ezeket a felvételeket:

 

Még több cuki golden retriever az nlc-n:

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top