Szabadidő

Koronavírus ide vagy oda, ez a házaspár hajóra szállt a házassági évfordulójukra – a nappalijukban

Ilyen, amikor a leleményesség és a cukiság találkozik egy 74 éves pár tévéje előtt.

Norma és Dave tíznapos tengeri utat terveztek 53. házassági évfordulójukra, lefoglalták a jegyeket is, minden készen állt. A koronavírus miatt persze az egész utat lemondták, a házaspár (mindketten 74 évesek) azonban nem adta fel: csak azért is hajóra szállt. A nappali közepén, a kanapájukon, hála a meggyőző méretű lapos tévének és némi pezsgőnek. A tervet a az ausztrál házaspár lánya, Jane eszelte ki: beöltöztette őket fürdőköntösbe, pezsgőt adott a kezükbe, leültette őket és videózott. Az operatőri munka mellett a koreográfia (figyeljük azt a koccintást!) is meggyőző, és még a részletekre is figyelt, mint a koronavírus-témájú videók (vagy bármik) visszatérő eleme: az asztal sarkára helyezett vécépapír. 

A tizennyolcperces videó máris a szimbóluma lett annak, hogyan lehet vidáman és kreatívan kibírni ezt a helyzetet. Mint Jane írta, a földön fekve nevettek az elkészült videón és a Facebook-közönség reakcióin.

Címlapképünk illusztráció, forrás: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top