Szabadidő

A Dumaszínház kézmosás-kihívása a legjobb dolog most a magyar interneten

Kőhalmi a pedálos módszerben hisz, Litkay pedig az otthonában is a szakszerűség híve, ha kézmosásról van szó.

Elég nagyot szólt a napokban, mi is megírtuk, amikor Kovács András Péter közzétette a YouTube-on karanténról szóló dalát. A Maradok. Itthon. című klipet néhány nap alatt csaknem 1,2 millióan nézték meg, ami magyar viszonylatban igencsak impozáns eredménynek számít.

És mint kiderült, nemcsak KAP, hanem a társaság többi tagja is szeretné a maga eszközeivel, vagyis szórakoztató módon kivenni a részét a kornavírussal kapcsolatos megelőzésből.

Rettenetes képzavarral élve a csapból is az folyik, hogy a gyakori, alapos kézmosás kulcsfontosságú abban, hogy a vírus terjedását megakadályozzuk. Természetesen a legkevésbé sem szeretnénk elviccelni a kérdést, ahogy nyilván a dumaszínházasok sem, de most már mindenkire ráfér egy kicsit könnyedebb tartalom is vírustémában.

Ezért aztán most Litkayék elindították a kézmosás-kihívást. Sorra rakják fel a dumaszínházas banda tagjai 1-2 perces videóikat a helyes kézmosás menetéről.

Litkay Gergőtől például megtudtuk, hogy ő bizony “otthon sem szarral gurigázik.” A saját fürdőszobájában is a WHO 6 lépéses kézmosási útmutatója alapján cselekszik:

Hadházy László a tipikus hibákat ismerteti a téma kapcsán:

Kőhalmi Zoltán pedig a pedálos módszerben. Hogy mi az, kiderül a videóból:

Ha pedig kíváncsiak vagytok a többi humorista megoldásaira is, itt találtok még hasonló anyagokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top