Szabadidő

Két napig még tél lesz, hétvégére visszatér a 20 fok

Csütörtöktől jön az enyhülés.

Kedden és szerdán még télies időjárásra számíthatunk, havazás, havas eső is előfordulhat, főleg a délnyugati, déli országrészben – írja a Kiderül.hu. Még kellemetlenebbé teszi mindezt az élénk, helyenként viharos szél. Nappal 0 és +8 fok között alakulnak a legmagasabb hőmérsékletek, késő estére +2 és -3 fok közé hűl a levegő.

Csütörtökön bár többnyire borult marad az ég, a csapadék fokozatosan megszűnik és enyhül az idő, az erős szél azonban kitart. Nappal 4 és 16 fok közötti értékekre számíthatunk, éjszaka viszont akár -3 fokig is csökkenhet a hőmérséklet.

tavasz

Illusztráció: Getty Images

Pénteken nyugaton is felszakadozik a felhőzet, keletebbre pedig többórás napsütés várható.  Napközben már nem lesz csapadék, élnénk szél viszont igen. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6 között valószínű, nappal viszont már 12-19 fok is lehet.

Szombaton nagyrészt napos idő lesz, a légmozgás is mérsékelt marad, csapadék nem várható. Nappal 15-19 fokra, éjszaka -1 és +6 fokra számíthatunk.

Vasárnap lesznek ugyan gyengén vagy közepesen felhős területek, de többórás napsütés lesz a jellemző. Egy-egy zápor az Alpokalján lehet. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. Visszatér a tavasz, nappal elérhetjük akár a 20 fokos hőmérsékletet is, míg éjjel -1- és +6 fok közötti értékek várhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top