Szabadidő

A popsztár azzal viccelődött, hogy koronavírusos, kiakadtak a rajongók

A JYJ nevű K-pop formáció egyik tagja, a népszerű Jaejoong a közösségi oldalán jelentette be, hogy koronavírusos. Nem sokkal utána pedig azt, hogy csak áprilisi tréfa volt.

Jaejoong rendkívül népszerű K-popsztár Dél-Koreában, akit a közösségi oldalán több mint kétmillióan követnek, így nem csoda, hogy óriási hír lett abból, amikor bejelentette: ő is elkapta a koronavírust. A 444 beszámolója szerint a rajongókat sokkolta és megijesztette a bejelentés, és aggódó posztok tömkelege lepte el a közösségi oldalakat.

Jaejoong: egy ideális K-pop sztár (Getty Images)

Jaejoong: egy ideális K-pop sztár (Fotó: Getty Images)

Jaejoong – aki azt is írta, hogy kórházban van – lett volna a legnagyobb név, aki az országban megfertőződött az új koronavírussal, melynek eddig ott 160 áldozata volt, csakhogy viszonylag gyorsan kiderült, hogy a sztár áprilisi tréfának szánta a dolgot. Az eset rendkívüli felháborodást váltott ki, így Jaejoong kénytelen volt törölni a közösségi média fiókját.

nlc.kapcsolódó

Placido Domingo is koronavírusos

Már 16 úszónk koronavírusos, mindannyian külföldi edzőtáborokban jártak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top