Szabadidő

Megvigasztalta a cica villámlástól félő kutyus pajtiját

Ki mondta, hogy nem létezik kutya-macska barátság? Moose és Marvin barátsága a tökéletes bizonyíték, hiszen a macska baj idején vigaszt nyújtott pajtásának.

Mary Barnes fél éve fogadta örökbe Marvin cicust, mert úgy gondolta, tökéletes pajtása lehetne hétéves kutyájának, Moose-nak. A számítása bejött, kutya-macska barátság igenis létezik, ugyanis Moose és Marvin nagyon hamar a legjobb barátokká váltak, rengeteget játszanak és lustálkodnak együtt. Az idillbe azonban olykor bezavar egy-egy tűzijáték vagy nagyobb vihar, amitől Moose kutyus eléggé félni szokott, és ilyenkor rendszeresen elbújik a fürdőszoba kádjában, hogy átvészelje a nehéz időszakot.

Fotó: Mary Barnes

Fotó: Mary Barnes

Marvin egyáltalán nem fél, viszont az empátiája nagyon is rendben van. Tudja, hogy Moose ilyenkor szenved, ezért rendszeresen bemegy hozzá a fürdőszobába, hogy a társaságával vigaszt nyújtson neki a nehéz időkben – számolt be a barátság fontosságát hangsúlyozó hírről a The Dodo.

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top