Szabadidő
Szponzorált tartalom

Újra Budapesten koncertezik az IL VOLO! – Az Arénában ünneplik 10 éves karrierjüket az olasz világsztárok

Tavaly megígérték, idén teljesítik: nagy sikerű koncertjük után ősszel visszatérnek Budapestre az IL VOLO tagjai. A klasszikus és pop-zene határait feszegető, tíz éves jubileumát ünneplő együttes szeptember 29-én a Papp László Sportarénában ad koncertet.

2019-es világkörüli turnéján 10 éves pályafutását ünnepli az olasz IL VOLO együttes. A világszerte népszerű, három fiatal olasz énekes, Gianluca Ginoble (bariton), Piero Barone és Ignazio Boschetto (tenorok) alkotta együttes a koncertsorozat részeként Budapesten is fellép.

Az együttes 2018-ban már járt Magyarországon, és óriási sikerrel lépett fel a Papp László Sportarénában. A koncert nem csupán a közönség, de a művészek számára is életre szóló élményt jelentett. Ignazio Boschettót és társait olyannyira lenyűgözte a hazai rajongók szeretete, hogy már a színpadon megígérték: amint lehet, visszatérnek Budapestre! Az énekesek be is tartották az ígéretet, sőt úgy döntöttek, hogy „Musica” című, 10 éves pályafutásukat ünneplő, jubileumi turnéjuk záró előadását Budapesten tartják.

Az IL VOLO karrierje tíz éve töretlenül ível felfelé: az együttes a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő crossover műfaj egyik legkiemelkedőbb képviselője. Az ifjú énekesek bátran, ugyanakkor stílusosan, finom ízléssel alkotják meg a klasszikusokban gyökerező, ám nagyon is mai zenei világukat.

Újra Budapesten koncertezik az IL VOLO! – Az Arénában ünneplik 10 éves karrierjüket az olasz világsztárok

Eddig öt stúdióalbumot jelentettek meg, legújabb lemezük február 22-én, „Musica” címmel jelent meg. Számtalan fellépésen, turnén vettek részt. 2014-ben elnyerték a Latin Billboard Zenei Díjátadón „Az év legjobb csapata” díjat a latin pop albumok kategóriában, emellett megkapták az ‘El Pulso Social’ díjat is. 2015-ben részt vettek a Sanremói Dalfesztiválon, amelyet nagy fölénnyel megnyertek. Az együttes népszerűsége a popsztárokét közelíti, Youtube videóik több százmilliós megtekintést értek el.

Újra Budapesten koncertezik az IL VOLO! – Az Arénában ünneplik 10 éves karrierjüket az olasz világsztárok

Pályafutásuk során együtt énekeltek többek között Barbara Streisanddal, Eros Ramazottival, Anastaciával valamint Plácido Domingóval is. Utóbbival 2016-ban közös lemezt is megjelentettek Notte Magica – A Tribute to the Three Tenors címmel, melyen a három tenor, Domingo, Pavarotti és Carreras munkássága előtt tisztelegnek az új generáció legsikeresebb énekeseiként.

Az IL VOLO tagjai 2019-es turnéjukon pályafutásuk legsikeresebb darabjait adják elő. A budapesti koncerten közreműködik az Óbudai Danubia Zenekar.

Jegyvásárlás itt.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top