Szabadidő

37 éves korában meghalt Keszthelyi Balázs vízilabdázó

Elhunyt a Vasas korábbi Magyar Kupa-győztes vízilabdázója, Keszthelyi Balázs.
gyertya gyász

Életének 38. évében elhunyt Dr. Keszthelyi Balázs vízilabdázó, aki korábban Magyar Kupát nyert a Vasassal – közölte a szomorú hírt az angyalföldi klub a honlapján.

„Mielőtt a civil életben, a jogi pályán helyezkedett el és ért el sikereket, az élvonalban is űzte szeretett sportágát, így a Vasasban is játszott. Tagja volt a 2004/05-ös szezonban szereplő csapatunknak, amely bajnoki ezüstérmet szerzett, emellett megnyerte a Magyar Kupát. Balázs az egyik egri mérkőzésen például kiválóan helyettesítette Steinmetz Ádámot a center pozícióban a visszaemlékezések szerint”

– olvasható a klub búcsúztatójában.

Keszthelyi Balázs később a civil pályájára koncentrált, jogi doktori címet szerzett, de ezzel együtt tovább vízilabdázott, játszott a Tipo VSC és a MAFC csapatában is.

Legutóbb az OB I/B-s Neptun VSC-ben vízilabdázott, erőssége volt az együttesnek, a legutóbbi szezonban 14 mérkőzésen 17 gólt szerzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top