Szabadidő

Dinócsontvázzal szelfizett a betörő világ legrégebbi természettudományi múzeumában

Cowboykalapban szelfizgetett a betörő a kiállított tárgyakkal, köztük egy dinócsontvázzal a természettudományi múzeumban.
dinoszaurusz csontváz

Dinoszaurusszal szelfizett az a fiatal férfi, aki a hétvégén betört a sydney-i Ausztrál Múzeumba, a világ legrégibb természettudományi múzeumába.

A biztonsági kamerák felvételei alapján a férfi egy dinoszaurusz koponyájának óriásira tátott szájába dugta a fejét, úgy készített szelfit. Később a fejére tett egy cowboykalapot, amit az egyik ruhatárban talált, miközben a múzeum termeiben járkált.

A rendőrség hétfői közleménye szerint a kalapban további kiállított tárgyakkal szelfizett a betörő. Látogatása végén egy közelebbről meg nem nevezett műtárgyat vitt magával.

A 25 éves férfit vasárnap este találták meg a rendőrök, hétfőn hallgatják ki.

A több mint 190 éve alapított Ausztrál múzeum az ország legrégibb múzeuma, egyben a világ legrégibb természettudományi múzeuma is. Jelenleg renoválás miatt augusztus végéig nem látogatható.

(MTI)

Olvass még különleges múzeumi betörésekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top